5 vegetáriánus recept zöldség- és tésztaimádó nőknek
A konyha világa számtalan lehetőséget rejt magában, különösen azok számára, akik a…
Liszt tárolása otthon – nedvesség elleni védelem, kártevők megelőzése és eltarthatóság
A liszt az egyik legalapvetőbb alapanyag a konyhában, legyen szó süteményekről, kenyerekről,…
Málna fagyasztása – egészben, püréként vagy tálcás előfagyasztással a tökéletes szemekért
A nyár egyik legkedveltebb gyümölcse, a málna, rövid szezonja alatt elárasztja a…
Sajt-mákos sütemény egyszerűen: kész máktöltelékkel és „vödrös” krémsajttal
A konyha az otthon szíve, ahol az ízek és illatok találkoznak, és…
MÁKebéd és degusztációs menü a MÁK étteremben – újragondolt magyar ízek
A degusztációs menü igazi ízutazás a magyar alapanyagok világában. A séf minden…
Milyen fűnyírót válassz a kertedhez? Elektromos, akkumulátoros vagy benzines – előnyök és hátrányok
A gondosan ápolt gyep nem csupán esztétikai élményt nyújt, hanem egyfajta nyugalom…
Hogyan tárold a spárgát? Frissítés, hűtési trükkök és meddig jó
A spárga, ez a tavaszi ínyencség, az egyik legkedveltebb zöldségünk, amely frissességével…
Egészséges reggeli ötletek home office idején elfoglalt nőknek
A home office kényelmes, mégis kihívásokkal teli életforma, különösen az elfoglalt nők…
Eper tárolása penészedés nélkül: ecetes fürdő, papírtörlő, hűtési trükkök
A tavasz és a kora nyár egyik legkedveltebb gyümölcse az eper, amely…
Felvágottak és sonkák higiénikus tárolása: csomagolás, hőmérséklet, meddig fogyasztható
A konyha az otthon szíve, ahol a család összegyűlik, az ízek születnek,…
Hogyan tárold az avokádót? Érettség, vágás utáni trükkök és barnulásgátlás
Az avokádó, ez a krémes, tápláló gyümölcs az elmúlt években meghódította a…
Hagyma tárolása penész és csírázás nélkül: szellős hely, hálós zsák, fajtaválasztás
A konyha alapvető hozzávalója, a hagyma szinte minden magyar étel elkészítéséhez nélkülözhetetlen.…
5 frissítő jeges ital otthon pillanatok alatt lehűti a tested és felvidítja a lelked
Amikor a nyári forróság eléri csúcspontját, és a levegő szinte vibrál a…
Hogyan fagyaszd a spárgát úgy, hogy megőrizze ízét és roppanós állagát? Lépésről lépésre útmutató
A tavasz egyik legkedveltebb, ínycsiklandó ajándéka a spárga, melynek szezonja sajnos viszonylag…
Chilis ételekkel melegítsd át magad! – női kedvenc comfort food
Amikor a hideg beköszönt, és a szürke napok eluralkodnak, sokan fordulunk olyan…
Olívaolaj helyes tárolása otthon: így őrizd meg az aromát és a tápértéket minél tovább
Az olívaolaj, ez a mediterrán konyha és az egészséges életmód szimbóluma, nem…
Bruschetta-parádé: Ezért szeresd a paradicsomot – 5 fantasztikus recept
Amikor a mediterrán konyha ízeire gondolunk, szinte azonnal eszünkbe jut a napfény,…
5 kipróbált recept az utolsó őszi hónapra – nők főztje minden évszakban
Az ősz utolsó, mély színekben pompázó hónapja, a november, egyfajta átmenetet képez…
Az eredeti hortobágyi palacsinta titka – Így lesz tökéletes!
Sokan azt hiszik, hogy az eredeti hortobágyi palacsinta elkészítése bonyolult dolog, de…
Miért jobb a juharszirup a finomított cukornál? Tápanyagtartalom és előnyök
A juharszirup és a finomított cukor is édesítőszerek, de jelentős különbségek vannak…
