A legjobb mobilos társkereső appok

Balogh Nóra
3 perc olvasás

A mobiltelefonos társkereső alkalmazások, más néven appok forradalmasították a társkeresést, hiszen nem szükséges a számítógép, vagy laptop előtt görnyednünk, mégis sikeresen találhatjuk meg életünk párját. Nem kell mást tennünk, mint letölteni egy-egy appot a mobilunkra, majd utazás közben, vagy míg várakozunk, kiválasztani a következő randinkat!

Tinder, a legnagyobb

A Tinder volt az egyik legelső mobilos társkereső app, mely azóta is őrzi töretlen népszerűségét. Nem kell más hozzá, mint egy Facebook fiók, mellyel könnyen regisztrálhatunk is. Fontos, hogy a Tinder nem osztja meg a Facebookon, hogy ezt az alkalmazást használjuk!

Az alkalmazás használata rém egyszerű, csak meg kell adnunk, hogy milyen korú emberekkel randiznánk, illetve, hogy maximum milyen távolságra legyenek tőlünk. A megjelenő találatokat az ujjunk képernyőn való húzogatásával rendezhetjük, ha balra húzunk egy képet, a profilt dobja a Tinder, ha jobbra, akkor a profil bekerül a kedvenceink közé. Ha a másik fél is jobbra húzza a mi képünket a saját mobilján, máris megvan a match, azaz találat, s kezdődhet az ismerkedés!

The Jingle, ahol a belső is számít

Míg a Tinder csak a külsőt mutatja a profilok képeivel, a The Jingle már az emberek belső értékeit is felméri. A Facebook profillal való regisztrációt követően ki kell töltenünk egy 9 kérdésből álló tesztet, melyet a rendszer pontokkal értékel ki, s megmutatja, hogy egy másik profil mennyire illik a mi profilunkhoz.

Itt is a jobbra húzással lehet kedvencek közé menteni valakit, s ha a másik fél is visszajelöl, létrejön a Jingle, a találat, s elkezdődhet a másik megismerése!

Happn, a GPS-es profi

A Happn, mely az angol szó happen szójátéka (jelentése: történik), szintén Facebook regisztrációval vehető igénybe. A regisztráció után beállíthatjuk, hogy milyen korú, nemű emberekkel szeretnénk ismerkedni, illetve további szűrőkkel finomíthatjuk a keresést.

A csavar itt jön az appba, ugyanis a Happn folyamatosan lekérdezi a telefonunk GPS koordinátáit. Ha olyan valaki jár a közelünkben, aki megfelel az általunk korábban megadott szűrési feltételeknek, a rendszer jelzést ad. Innentől fogva már csak rajtunk múlik, hogyan folytatjuk az ismerkedést, s összejön-e a randi!

Köszönjük a megosztást!
Nóri vagyok, imádom a kreatív tevékenységeket és a szabadban töltött időt. Nagyon szeretek új recepteket felfedezni és elkészíteni, majd megosztani a családommal és barátaimmal. Szenvedélyem a fotózás, legyen szó természetről, utazásról, vagy csak a mindennapi élet apró pillanatairól. Mélyen érdekel a pszichológia és rendszeresen szervezek könyvklub találkozókat, ahol érdekes beszélgetésekbe bonyolódunk. Ezenkívül rajongok a filmekért, és gyakran írok róluk kritikákat. Remélem, hogy az írásaim inspirálhatnak másokat is.
Hozzászólás