Vezetékes riasztórendszer esztétikus kivitelezéssel

achilles
2 perc olvasás
A tapasztalat azt mutatja, hogy a biztonságtechnikai eszközök folyamatosan fejlődő, változó világában az olyan bombabiztos, kipróbált és bevált hagyományos berendezésnek, mint a vezetékes riasztórendszer, mindig meg volt és meg is lesz a neki kijáró előkelő hely.

Ami egyszer bevált, azon miért változtatni?

A vezetékes riasztórendszerek töretlen népszerűsége mögött azok többtízéves múltja és a megrendelők szintén töretlen bizalma áll. S bár a vezetékes rendszerek bárkinek jó szolgálatot tesznek, elsősorban a kisebb üzletek, családi házak és lakások esetében javaslott ezeknek a személy- és vagyonvédelmi eszközöknek a telepítése. A technológia rohamléptékű fejlődése természetesen a riasztórendszerek esetében is érezteti hatását, így a vásárlók is széles spektrumú palettáról szemezgethetnek.

A kompromisszumok nélküli minőség jegyében bátran bizalmat szavazhatunk a DSC és a Paradox modelljeinek vagy akár az angol Pyronix berendezéseinek is. A lényeg, hogy a kiszemelt rendszer rendelkezzen MABISZ minősítéssel, ami azok alkatrészeinek elsőosztályú kivitelezését, minőségi anyaghasználatát igazolja. A méltán híres Alarmdirect Kft. gazdag kínálatában kizárólag MABISZ minősítéssel ellátott vezetékes rendszereket találunk.

Kábellel vagy anélkül, avagy célkeresztben a lakás dizájnja

Megbízható, akár távolról is működtethető, a megelőző erejét pedig pazarul igazolják a biztosítótársaságok statisztikai adatai – no de mennyire esztétikus? Tény, hogy a riasztórendszer telepítése alapvetően nem esztétikai kérdés, mégis fontos, hogy a berendezés ne rontson a lakás gondosan kialakított összképén.

Nos, a vezetéknélküli egységekkel abszolút nem kell vesződni, hiszen azok szinte láthatatlanok, de mi a helyzet a kábeles verziókkal? Szerencsére aggodalomra ez esetben sincs gond! Amennyiben a korábbi felújítások, villanyszerelési munkák során a kábelezés még nem készült el a lakásban, a szakemberek elegánsan oldják meg a kérdést: padlástérben vagy álmennyezetnél vezetik el a kábeleket, így azok nem okoznak esztétikai zavart a szobában.

Köszönjük a megosztást!
Hozzászólás