3 az 1-ben belföldi szállítás szolgáltatás

Attila
1 perc olvasás

A belföldi szállítás szolgáltatását különösen, ha rendkívül súlyos termékekről van szó, akkor érdemes igénybe venni, ha tudjuk, hogy a szállító cég vállalja a felpakolást és a lerakodást is.

Több száz kilós súlyok esetén olyan cég segítségét érdemes igénybe venni, akik olyan gépiparral érkeznek a területre, melyek darukkal is fel vannak szerelve, ezek segítségével pedig könnyű szerrel le is tudnak rakodni. A legtöbb cég már vállal 3 az 1-ben típusú belföldi szállítást, melynek a lényege, hogy elmennek az áruért, felrakodják a teherautókra, majd elszállítják a szállítási címre, ahol daru segítségével pontosan a helyére illesztik a kért elemet – legyen az egy árok mélye, vagy egy épület teteje.

A belföldi szállításban gyakorlott legmodernebb gépiparral felszerelt cégek már a weboldalukra feltöltött képekkel is igyekszenek igazolni, hogy rendelkeznek olyan eszközökkel, melyekkel akár háztetőkre is fel tudják helyezni a szállítmányt. Érdemes tehát olyan cég mellett letennünk a voksunkat, akik a belföldi szállítás ilyen magas szinten történő formáját tudják képviselni.

Köszönjük a megosztást!
Hozzászólás