Hogyan párosítsd meglévő ékszereidet új darabokkal?

achilles
5 perc olvasás

Mindenkinek vannak kedvenc ékszerei, amiket szinte minden nap hord. Segítségükkel kifejezhetik önmagukat, vagy akár szeretetüket valaki iránt. Egy idő után viszont felmerülhet a gondolat, hogy elkelne egy kis újítás – viszont a hozzánk nőtt darabokat sem szívesen áldozzuk fel. Itt jön a kérdés: hogy kombináljam ékszereimet új darabokkal?

Akár egy szerettünktől kaptunk egy kiegészítőt, örököltük egy számunkra kedves személytől, családtagtól, vagy csak szimplán azért, mert sokat gyűjtöttünk rá, és magunknak vásároltuk meg a különleges darabot – az biztos, hogy jelenlegi ékszereink közül van, ami különleges helyet foglal el szívünkben.

Azonban ha újításon gondolkozol sem kell megijedni! Nem kell eldobni a szeretett kiegészítőidet! Csupán olyan darabokat kell választani mellé, amelyekkel együtt hordhatod! Megmutatjuk hogyan!

Mit mivel párosíts?

Az imádott nyaklánchoz…

Válassz egy új, hozzá illő medált, ami megfogja tekinteted, vagy emlékeztet egy különleges eseményre, szerettedre!

Nem szereted a medálokat, vagy nem akarod lecserélni a régit? Nem baj! Egészítsd ki több, különböző hosszúságú nyaklánccal! Így tovább hordhatod kedvenc darabjaidat, mégis egy teljesen új életet adva nekik!

Akár más típusú ékszerekkel is kiegészítheted, amik stílusban, színben harmonizálnak már meglévő daraboddal. Gyűrűk, karkötők, órák százai közül választhatsz.

Például egy vékony, arany nyakláncot kiválóan párosíthatsz egy hasonló Thomas Sabo karkötővel vagy egy hozzá illő medállal.

 

 

A különleges gyűrűhöz…

Kiváló választás egy hozzá illő, másik ékszer! Például egy X gyűrűvel ez a X fülbevaló egyszerűen fenomenálisan mutat! Kombinálhatod még karkötőkkel, nyakláncokkal, vagy akár más gyűrűkkel egyaránt.

Például egy ezüst, csillogó köves gyűrűt kiválóan lehet párosítani egy Swarovski karpereccel, vagy egy PD Paola nyaklánccal!

 

Amennyiben nem szeretnéd ujjadon hordani a már meglévő gyűrűdet, de mégis közel áll szívedhez, egy nyaklánc segítségével könnyedén átalakíthatod. Csak fűzd át a nyakláncon a gyűrűt, az pedig medálként fog tündökölni mellkasodon.

A kedvenc fülbevalóhoz…

Ha van több lyuk a füledben, kombinálhatod más, stílusban egyező fülbevalóval. Ha nincs sem kell aggódni, válassz hozzá illő karkötőket, nyakláncokat, fülgyűrűket!

Egy gyöngyös fülbevalóval nagyon jól mutat egy hasonló, Thomas Sabo természetes gyöngyös karkötő vagy az extrább ékszerek kedvelőinek kiváló választás egy Thomas Sabo fülgyűrű!

A szeretett karkötőhöz…

Medálok, függők, charmok hatalmas választéka tárul eléd, amivel kiegészítheted kedvenc darabod! Válogass kedvedre, hiszen a kínálatban mindenki megtalálja azt, amit el tud képzelni csuklóján!

Természetesen sok minden a karkötő kialakításán múlik. Amennyiben a Te ékszerednél a charm nem opció, válassz hozzá illő más ékszer darabokat: akár egy színben passzoló nyakláncot, vagy egy stílusban megegyező fülbevalót.

Egy kifinomult, vékony ezüst karkötőhöz a Swarovski nyakláncai és fülbevalói pompásan illenek, a Pandora Moments karkötőhöz pedig a hozzá tartozó különféle charmok dukálnak.

A kedvenc órához…

Párosíts stílusban, színben harmonizáló karkötőket, nyakláncokat, fülbevalókat vagy akár gyűrűket!

Egy-egy új óraszíjjal is megfűszerezheted órád megjelenését, amelyet könnyedén tudsz cserélni akár minden nap.

 

 

Nézz szét a márkánál

Kiváló megoldás, ha ugyanattól a márkától szerzel be új ékszereket, mint amilyen a már meglévő kiegészítőd. Így biztosra mehetsz azzal, hogy stílusban és színárnyalatban is tökéletesen illeszkedik az adott darab.

Pandora

Charmok, gyűrűk, nyakláncok és karkötők széles választéka vár a Pandoránál, amelyek között garantáltan találsz a régebbi ékszeredhez illő darabot.

A Pandora Me, Moments és Reflexions karkötőkhöz, fülbevalókhoz és nyakláncokhoz pedig akár minden nap más charmot választhatsz!

Coeur de Lion

Az avantgárd stílus kedvelőinek biztosan van pár Coeur de Lion darabjuk! Válassz meglévő ékszered mellé olyan újdonságot, ami anyagában és színében passzol hozzá, a különféle színekben pompázó ékszerek között biztosan találsz olyat, ami tetszik!

 

Szerezd be az új darabokat megbízható forrásból

Ékszerek vásárlásakor a legfontosabb dolog, hogy hiteles, megbízható forrásból szerezzük be őket.

Válassz új, hozzád leginkább illő tökéletes ékszert régi darabjaid mellé a Divatékszerbolttól!

Vásárlóbarát honlappal, részletfizetési lehetőséggel, gyors szállítással és hatalmas választékkal várnak! Az eredetiséget a gyári csomagolással, a mosolyodat pedig rugalmasságukkal garantálják!

Újítsd meg ékszerkollekciódat a Divatékszerbolt segítségével!

Neked van olyan régebbi, nagy becsben tartott ékszered, ami mellé szívesen választanál új darabokat?

Köszönjük a megosztást!
Hozzászólás