Milyen modern és minőségi orvosi köpenyt választhat a Dr. in Uniforma-tól?

achilles
5 perc olvasás

Mivel ők maguk is gyerekek, szülők vagy nagyszülők, testvérek és szeretteik vannak, akik várják őket otthon, a kórházakban vagy a rendelőkben ápoló személyzet meg kell védje magát, amikor szolgálatban van.

A betegséget hordozó kórokozók és a kórházi vagy orvosi rendelői személyzet közötti utolsó akadálynak tekintett modern és kiváló minőségű orvosi köpeny modellek a Dr. IN UNIFORMA-tól tehát nem csupán egyszerű ruhák vagy kiegészítők.

Az orvosi köpenyek elengedhetetlenek a kórházi környezethez. Ezek segítenek azonosítani Önt, amikor munkába megy és segítenek abban, hogy megkülönböztessék Önt a betegektől.

Ez egy orvosi ruházat, amelyet minden nap viselnie kell, hogy megfelelően gyakorolhassa munkáját.

Függetlenül attól, hogy orvosi rendelőben vagy kórházban, avagy fogorvosi rendelőben dolgozik, Önnek modern és kiváló minőségű orvosi köpenyekre van szüksége a Dr. in uniforma-tól, ebből ered annak a fontossága is, hogy annak a lehető legkényelmesebb és testre szabott ruhának kell lennie.

Tehát mi a szerepe az orvosi köpenynek?

Korlátozhatja a fertőzéseket

Bár ez logikusnak tűnik, mindig jó feleleveníteni azt a tényt, hogy az orvosi köpeny az első védőpajzs a fertőzések továbbításával szemben. Ez igaz mind a beteg, mind pedig a beteggondozó vonatkozásában. Ha ezeket az orvosi köpenyeket nem viselnék a munkahelyen, nagyon nagy lenne a baktériumok elterjedésének a kockázata. Ez káros dolog lenne mind a betegek, mind a kollégák számára.

Lelassíthatja vagy csökkentheti a szennyeződést

A szennyeződés vagy fertőzés csökkentése érdekében minden nap cserélni kell az orvosi köpenyt. Figyelembe kell vennie azt, hogy a két egymást követő napon viselt orvosi köpenyek körülbelül 29%-a fertőzött. És mindössze a 8%-a fertőzött azoknak köpenyeknek, amelyeket naponta cserélnek.

A kórházi higiénia elősegítése érdekében javasolt az orvosi köpeny viselése, amelyet minden nap cserélni kell. Egyes szakemberek azon a véleményen vannak, hogy a rövid ujjú köpenyek praktikusabbak a baktériumok terjedésének csökkentésére.

Elősegítheti az egészségügyi szakemberek elismerését

A Dr in uniforma modern és kiváló minőségű orvosi köpenyeknek köszönhetően a betegek könnyen felismerhetik azokat a szakembereket, amelyekre szükségük van.

Hasonlóképpen egy fehér köpeny akár megnyugtathatja a betegeket. Ha látnak egy szakembert, amely köpenyt visel, a betegek megnyugszanak, hogy jó kezekben vannak.

Hol használható az orvosi köpeny?

Kórházakban, orvosi rendelőkben vagy klinikákon, de más létesítményekben is mindig orvosi köpenyben látjuk az orvosokat, ápolókat vagy asszisztenseket. Lehet fehér, zöld, rózsaszínű, zöld vagy szürke árnyalata és kötelező viselni. Lehetővé teszi a szakemberek és a betegek egyenlő mértékű védelmét.

Hasonlóképpen egy orvosi ruházat lehetővé teszi az egészségügyi dolgozók számára azt, hogy azonosuljanak egy adott területen, szolgáltatáson és csapaton belül a közös szakmájú és egyforma szenvedélyű emberekkel. A hovatartozás érzése, de a jó csoportkohézió is alapvető tényezői annak, hogy a munkahelyen az emberek hatékonyak legyenek és jól érezzék magukat. Ugyanakkor megteremti a legprofesszionálisabb keretet és távolságot a betegek és a betegek egészségéről gondoskodó emberek között. Elősegítheti a mindennapi életben a hivatás gyakorlását és természetesen bizonyos tekintélyt vagy tiszteletet is ébreszt.

Mit kell figyelembe venni az orvosi köpeny kiválasztásakor?

A szigorú higiéniai feltételek miatt javasolt az orvosi köpenyt minden nap kimosni. Emiatt jó, ha az a lehető legkönnyebben karbantartható. A legjobb tehát, ha 100%-os pamutból készült köpenyt választ. Vagy válasszon nedvességálló pamut és poliészter keveréket, amely a legjobban bírja a magasabb hőmérsékleten történő mosást.

Ahhoz, hogy a lehető legkényelmesebben és szabadabban mozoghasson, olyan orvosi köpenyt kell választania, amely a lehető legkényelmesebb. Éppen ezért az orvosi köpenynek elég rövidnek kell lennie ahhoz, hogy elkerülje a túl hosszú köpeny okozta kényelmetlenséget. A szennyeződés korlátozása érdekében a kórházakban orvosi nadrág viselését is előírják. Ezenkívül az orvosi köpenynek elég rugalmasnak kell lennie ahhoz, hogy megkönnyítse a mozgást. A V-nyakú stílus általában a legkényelmesebb. A technikai szempontokon túl azonban az esztétikát sem szabad elhanyagolni. A betegek először a kórházi személyzet köpenyét és egyenruháját látják. A kórház arculatát tükrözik, ezért a lehető legmodernebbnek kell lenniük.

Köszönjük a megosztást!
Hozzászólás