Kerti csúszda az otthoni játszótér elengedhetetlen kelléke

Attila
2 perc olvasás

Amikor az embernek családja lesz, és abban a szerencsés helyzetben találja magát, hogy még kertes házzal is rendelkezik, vagy kertkapcsolatos lakással, házrésszel, akkor megnyílik számára a kerti játszótér lehetősége is.

Ilyenkor meg lehet valósítani a rég dédelgetett álmokat, kialakítani a családi fészket, és a kertet is családbarát módon kialakítani. Ennek egyik alapvető kellékei közé tartozik a kerti csúszda, a hinta, a homokozó és a trambulin. Persze, mindenki saját prioritás szerint alakítja ki a kerti játszóteret, lehet fa játszóvárral is fokozni a játékos hangulatot a kertben, de általában a kerti csúszda a legtöbb házi játszótéren megtalálható.

Hiszen, a kerti csúszdával a játékélmény meghatározó részét meg lehet élni, több gyermek is tudja egymás után használni, és sorversenyt is lehet rajta játszani, ezért abszolút egy közösségi játék. Sőt, nyáron még fokozni is lehet a kerti csúszda élményét azáltal, ha megoldható a medencébe állítása, vagy más módon vízi élményt kovácsolunk belőle. A hullámos kerti csúszdákon még nagyobb sebességgel lehet csúszni, ezért a hagyományos egyenes ívűeket akár le is lehet cserélni a hangulat fokozása érdekében.

Egy biztos: a kerti csúszdát sokféleképpen lehet hasznosítani, lehet variálni is a használatán, akár hullámos, akár egyenes ívűt választunk, lehet télen-nyáron is használni, ha olyat választunk, ami beltéren is megállja a helyét. Ha igazán jól szeretnénk járni, érdemes megnézni a jatszoterland.hu oldalát, ahol mindenféle kiszerelés közül válogathatunk!

Köszönjük a megosztást!
Hozzászólás