Milyen típusú szandált viselünk 2022 tavaszán?

achilles
4 perc olvasás

Ebben az évben nagyon nagy hangsúlyt fektetnek a természetre, és az ember és a természet közötti összhang visszaállítására. Ezáltal, a 2021-es év divat és lábbeli színei nagyon közel állnak a természet színeihez.

Ebben az évben nagyon nagy hangsúlyt fektetnek a természetre, és az ember és a természet közötti összhang visszaállítására. Ezáltal, a 2021-es év divat és lábbeli színei nagyon közel állnak a természet színeihez.

Ezért, minden kétséget kizárva, ebben az idényben az Oliva Zöld a legnépszerűbb. Ez a szín a zöldből származik, melynek pontosan ugyanolyan árnyalata van, mint az olajbogyóknak a fán úgy, amint azok a természetben megtalálhatók.

Egy másik népszerű szín a Francia kék, aminek a kéksége hasonlatos a tiszta, tavaszi égbolt színezetéhez. Ez egy nemes szín, ami tökéletesen talál irodai viseletekhez.

Újra divatos lett a világos Sárga is – az, ami hasonlít a naphoz, amint egy nyári kora reggelen felragyog.

Továbbá, a Menta Zöld szín is népszerű, beleértve a világosabb árnyalatát, ami Zöld Hamuként is ismert (Green Ash).

Következik egy olyan színsorozat, amit a virágok ihlettek meg, mint az „Orchidea Ametiszt”, Málna Rózsaszín – „Málna piros”, de a Korall is.

2022 nyarán nagy hangsúly kerül a diszkrét színekre, mint a szürke, sivatagi homokszín, krém és zöld-krém, de a tinta színre is (nagyon sötétkék).

Melyek a legnépszerűbb szandál modellek?

Most, hogy megismerted ez év legnépszerűbb színeit, ideje megtudnod, hogy a meleg idényben mely lábbeli típusok lesznek az uralkodók: a klasszikus szandálokról beszélünk, ezúttal az alacsonyabb, túlzott sarok nélküliekről. 2021-ben a hangsúly mindennél jobban a kényelemre kerül. Ezért elsősorban kis sarkú szandáljaink (minél kisebb a sarok, annál jobb) és ortopédiai platformmal rendelkező szandáljaink lesznek.

Lennebb részletesebben beszélünk azokról a szandálokról, melyek 2022 Tavasz-Nyári idényben felhajtást keltenek

Kis sarkú vagy ortopédiai talpú szandálok

Ha ebben az idényben úgy tervezted, hogy az éppen viselt szandálokkal szeretnél imponálni, mindenképp tudnod kell, hogy az alacsony sarkúak biztosan segítenek majd célod elérésében.

Ugyanakkor, ha nem nagyon lelkesedsz a sarkos szandálokért, ugyanolyan jó választás lesz a lapos talpú, kényelmes modell választása is. A hatás biztosan ugyanaz lesz: trendi leszel!

Kiegészítőkkel ellátott szandálok, újra divatosak

Ebben az idényben nagy népszerűségnek örvendenek a különféle kiegészítőkkel, szalaggal, zsinórral, fűzővel, metalizált elemekkel, kristályokkal ellátott szandálok. Ezek a kiegészítők stílust és személyiséget kölcsönöznek a szandáloknak, ugyanakkor neked is segítenek, hogy kedved szerint fejezhesd ki személyiségedet.

Ez év trendjei bátorságot sugallnak, mivel a nonkonformista, kevésbé megszokott stílust népszerűsítik.

Azáltal, hogy összeegyeztetsz egy kiegészítőkkel ellátott szandált az egyszerű viseleteddel, tökéletes és szokatlan megjelenésed lesz, valamint rivaldafénybe helyez!

A fekete és a nude szandálok klasszikusok maradnak!

Ha fennebb általánosan beszéltünk a színekről, beszélnünk kell egy keveset a szandálok színeiről is. Évről évre a fekete és nude szandálok örök divatosnak tűnnek. Egyszerűek, kellemesek, sokoldalúak és kényelmesek, valamint a OneFashionRoom oldalon elérhető árakban be is szerezheted őket.

Ebben az évben biztosra mehetsz egy pár fekete vagy nude szandállal. Mindamellett, bizalommal válassz a metalizált vagy bátor színekből is, mint a zöld, fehér vagy acélkék.

Végül nem szeretnénk mást, mint ajánlani, hogy bátran válassz a merészebb modellű szandálokból is. Tehát, vásárolj egy pár kiegészítőkkel ellátott szandált, vagy kígyóbőr mintázatút vagy állatmintásat.

Böngészd katalógusunkat, és vásárold meg kedvenc szandál modelledet!

Köszönjük a megosztást!
Hozzászólás