Napvitorla az óvodákba

Attila
2 perc olvasás

Kisgyermekeink sok időt töltenek az óvoda udvarán napközben, a nyári melegben is, hiszen nagyon fontos a szabad levegőn eltöltött idő. Azonban nagyon kellemetlen, mikor egy óvodai nap után napszúrással megy haza a gyerek, hiszen erről nem a szülő tehet, hanem az óvoda figyelmetlensége, amennyiben nem küszöbölték ki ennek eshetőségét napvitorlákkal az udvaron.

Főleg a homokozó felett kellene alapvető kelléknek lenni egy jól rögzített napvitorlának, hiszen hosszabb időt töltenek a gyerekek szinte egyhelyben, alig mozogva homokozás során. A homokozóban szinte repül az idő, főleg, ha a gyerekek várat építenek, és aköré találnak ki valamilyen játékot, de akár a homok cukrászda játék során is könnyű elveszteni az időérzéket. Napvitorla hiányában vagy megfelelő árnyékolás hiányában pedig a káros UV sugárzás miatt már kifejezetten káros és egészségtelen lehet elidőzni a nap alatt.

Kisebb és nagyobb terek lefedése is könnyen és praktikusan megoldható a napvitorla segítségével, így mind a homokozó, mind a többi játszótéri berendezés egyszerűen árnyékolható néhány napvitorla beszerzésével. A napvitorlaland.hu oldalán körbenézve prémium minőségű termékeket szerezhetünk be óvodáink külterére, ráadásul a speciális szövet sűrű szövésének köszönhetően a piaci átlagot meghaladó árnyékolást érhetünk el a kínálatban szereplő termékekkel. Plusz előnyük, hogy tágas és modern megjelenést kölcsönöznek a vitorlának, biztosítva a megfelelő kifeszülést.

Köszönjük a megosztást!
Hozzászólás