Születési időd megmondja, miben vagy tehetséges

Balogh Nóra
5 perc olvasás

Sok esetben fordulhatunk a csillagokhoz, ha választ keresünk különböző kérdésekre. Most azt nézzük meg alaposabban, mihez is értünk, miben vagyunk igazán tehetségesek csillagjegyeink szerint.

A Kos jegyében szülött ember spontán, se nem félénk, se nem tartózkodó, azonnal a lényegre tér. Győztes típus. Amibe kezd, véghez is viszi sikeresen. S ha elsőre mégsem így lenne, azonnal nekivág újra, amíg a sikert el nem éri.

A Bika egy nagyon kiegyensúlyozott, tapintatos és nyugodt típus. Tud a kis dolgoknak is örülni, amit mások akár még csak észre sem vesznek. Kedvét leli abban, hogy bármit csodálatosan becsomagoljon, legyen szó ajándékokról, virágokról. Ide tartozik az is, hogy a semmiségeket is képes csodás dolgokká varázsolni. Türelme, erőssége, kézügyessége kiváló.

Az Ikrek ötletekben és kreativitásban gazdag. Esze gyors, bármikor képes hatékonyan a segítségünkre sietni például akkor, amikor valakinek ajándékot keresünk. Javaslatai kiválóak. Persze előfordulhat, hogy miközben épp kitalál valami ellenállhatatlan, igazán ütős dolgot, gondolatban nincs teljesen jelen a pillanatban. Gondolatai száguldoznak, ezért néha nem árt vigyázni velük, hogy követni tudjuk őket. Az Ikrek kommunikativ, képtelen hosszan nyugton ülni.  Sokszor találkozhatunk vele a médiában vagy akár tolmácsként. Rugalmas, minden munkát gyorsan elvégez.

A Rák jegyű ember a legérzelmesebb jegyű. Gondoskodik mások jólétéről, segíteni akar, ahol csak tud. Nehéz helyzetekben együtt érző képességről tesz tanúbizonyságot. Szívét-lelkét beleteszi, ha vendégséget vár magához, az asztalt is látványosan díszíteni, ezek számára igen fontos részletek. Házának, otthonának állandó kedélyes és pozitív a hangulata.

Az Oroszlán nagyon kreatív, legyen szó ételről vagy dekorációról. Tehetsége kapcsán minden út nyitva áll előtte. Amit célul kitűz, meg is valósítja, melyet a siker elérésekor szívesen meg is ünnepel barátaival, vagy bárkivel, hiszen mindig nyitott új barátságokra. Amennyiben saját művei születnek, örömmel osztja meg széles publikum előtt, szívesen áll reflektorfényben. Pozitív és vonzó kisugárzása mindig népszerűvé teszik őt.

A Szűz rettentően alapos, tisztaságkedvelő és pontos. Tehetsége, hogy minden tevékenység közben képes megőrizni a rendet. Ez jelentheti akár azt is, hogy amint belép egy új helyiségbe, azonnal alaposan szemügyre vesz mindent, koszt, káoszt keresve, hogy azt minél előbb eloszlassa. Időnként tudatosan vissza kell fognia magát, hogy ne menjen mások idegeire ezzel a tulajdonságával. Az élet minden területén észrevesz apró részleteket, minden problémára megoldást keres és talál. Képtelen elviselni, ha nem tud úrrá lenni a káoszon.

A Mérlegnek különleges diplomáciai érzéke van. Remek békebíró tud lenni. Kritikát is nagyszerűen fogalmaz meg, hiszen ügyel a fogadó fél érzéseire. Szereti a harmóniát, kerüli a konfliktusokat az emberi kapcsolatokban. Divatérzéke kiváló. De nem csak saját kinézetére, otthonára is kényes. Szívesen lát vendégül barátokat, akikkel közösen megpróbálnak megoldást találni a problémákra.

A Skorpió nők nagyon lobbanékonyak, ami a tehetség terén is megmutatkozik. Ami iránt lelkesednek, ott aztán tűz lobban, a célja eléréséért képes mindenre. Ha valaki esetleg eközben útjában áll, igyekszik nem elsodorni lendületével, ám a célt semmiképp nem téveszti szem elől akkor sem. Könnyen alkalmazkodik új helyzetekhez. Tabu témák sem léteznek előtte. Nyílt természetével szeret mindent tisztán látni.

A Nyilas mindig jó kedélyű. Ha olyan helyzetbe kerül, ami számára nem előnyös, megpróbál addig ügyeskedni, amíg ki nem hozza a helyzetből a számára legjobbat. Az ő számára a pohár mindig félig tele van. Másokat is jobb kedvre derít. Tehetséges abban, hogy embertársai számára szerencsét hozzon, nehéz élethelyzetekben másoknak segítsen. Jól tud másokat motiválni. Erősen fejlett az igazságérzete, ugyanakkor toleranciája is magas. Páran irigylik is épp azért, mert ennyi jó tulajdonsággal rendelkezik.

A Bak a realitások nagymestere. Távol áll természetétől, hogy a földtől elrugaszkodjon. Tekintete nem siklik át soha az apró részleteken. Mindenről pontos képet kell kapnia. Hatalmas lexikális tudása és élettapasztalata lehetővé teszi számára, hogy bármikor bárkivel elbeszélgessen bármiről. Remek tanácsadó, ám nem csak az élet általános területein, pénzügyekben is.

A Vízöntő nem különösebben komoly természet. Ebben áll tehetsége is: nem méri patikamérlegen az elhangzott szavakat, hogy a vele szemben álló valóban mindent úgy gondolt-e, ahogy ő azt értette. Nem! Ő egyszerűen csak hátradől, és nem is töri ilyen apróságokon a fejét. Találékony, ötletdús, közlékeny, remek szónok.

A Halak fantáziája határtalan. Számára semmi sem elérhetetlen vagy lehetetlen. Bárkinek képes tanácsot adni, remek hallgatóság és barát válik belőle. Előadásmódja élvezetes és színes. Számára a barátság, a szórakozás a legnagyobb kincs. Inkább élvezi az életet, mintsem apróságokon törje a fejét. Igen érzékeny, empatikus, azonnal észreveszi, ha környezetében bárkinek problémája akad, s azonnal segítségére is siet.

TAGGED:
Köszönjük a megosztást!
Nóri vagyok, imádom a kreatív tevékenységeket és a szabadban töltött időt. Nagyon szeretek új recepteket felfedezni és elkészíteni, majd megosztani a családommal és barátaimmal. Szenvedélyem a fotózás, legyen szó természetről, utazásról, vagy csak a mindennapi élet apró pillanatairól. Mélyen érdekel a pszichológia és rendszeresen szervezek könyvklub találkozókat, ahol érdekes beszélgetésekbe bonyolódunk. Ezenkívül rajongok a filmekért, és gyakran írok róluk kritikákat. Remélem, hogy az írásaim inspirálhatnak másokat is.
Hozzászólás