Igyekszünk a magunk nemében tökéletesek lenni, miközben megfeledkezünk arról, hogy a pasik, a legritkább esetben vágynak a tökéletes nőre. Arról nem is szólva, hogy mindenkinek mások az elvárásaik.

Íme 14 dolog, amitől mi nők megőrülünk, pedig a férfiak egyenesen imádják:

vastag lábak: Formás lábakra, hosszú combokra vágyunk, mert azt gondoljuk, csak ez tetszik a férfiaknak. Ám egy szexi harisnyanadrág és egy pár tűsarkú cipő, a nem tökéletes lábainkon is bámulatos összhatást eredményez.

ártatlan külső: Mi szeretnénk dögösek lenni, csábító külsővel rendelkezni. Pedig a pasik vadulnak a szende kinézetért.

kusza haj: Ki nem álljuk, mikor hajunk éppen nem áll sehogy. Semmi gond! Minden pasi fantáziája beindul, ha olyan benyomást keltünk, mintha épp az ágyból másztunk volna elő!

szeplő: Ha van, bármit képesek vagyunk bevetni, hogy eltűntessük. Valójában kislányos külsőt kölcsönöz, ami vonzóan hat a férfiakra.

molettség: Örökös harcban állunk a kilókkal, pedig a férfiak zöme sokkal jobban szereti, ha van mit fogni rajtunk.

anyajegy: Nekünk csak útban van, takargatjuk, sőt le is szedetjük. A pasik kifejezetten szexinek tartják a megbúvó anyajegyeinket.

csupasz mellek: Előszeretettel használunk melltartót. A férfiak azonban egyenesen megőrülnek, ha a ruhánk alatt csupasz melleket sejtenek.

striák: Nos a pasik nem bolondulnak érte…merthogy észre sem veszik! Felesleges emiatt állig beburkolóznunk a rekkenő hőségben is, mert kizárólag minket zavarnak a kis vonalkák.

alacsony termet: Azt gondoljuk csak a magas, vékony nőkön akad meg a férfiak tekintete. Ám sok pasi keresi az apró termetű nők társaságát, mert így még inkább támasznak érezheti magát mellettünk.

szemüveg: Amennyiben érintettek vagyunk, szeretjük kontaktlencsére cserélni. Pedig a titkárnő külső, amit egy szemüveg kölcsönözhet számunkra, csábítja a férfiak zömét.

ráncok: Mindent elkövetünk, hogy minél később kezdjen bőrünk ráncosodni, pedig ez csak érettségünket, tapasztaltságunkat sejteti, ami vonzó tulajdonság.

topis külső: ha csak tehetjük csinosak, és divatosak vagyunk. Párunk sokszor talál minket izgatónak olyankor is, mikor melegítőben és kinyúlt pólóban végezzük a házi munkát.

nagy fenék: Minket nagyon zavar, edzőterembe járunk, hogy minél kisebb és formásabb fenékre tehessünk szert, eközben a pasik imádják kerek hátsónkat.

tapasztalatlanság: Főleg az első randitól, csóktól, együttléttől tartunk. Vajon elég jók leszünk-e, megfelelünk-e. Pedig a férfiakat nem riasztja ártatlanságunk, sőt!

A legfontosabb, hogy ne próbáljunk kínosan megfelelni, hiszen az igazi társ úgy tart minket tökéletesnek, ahogy vagyunk!