3 babaeszköz, melynek bérlését minden leendő anyának ajánlunk!

achilles
3 perc olvasás

Minden újdonsült anya szeretné, ha kisbabájának minden szükséges dolgot tudna biztosítani, azonban a babaeszközök vásárlása sok esetben drága. Cikkünkben három olyan babaeszközt fogunk bemutatni, melynek bérlését mi különösen ajánljuk babás szülőknek. Tarts velünk!

Babahordozó bérlés

Minden baba szereti, ha szülei kezükben tartják, azonban ez hosszú órákon át igencsak fárasztó lehet, nem beszélve arról, hogy a gyermekét tartó szülő mindeközben nem tud semmi mást intézni, legyen szó bevásárlásról vagy akár takarításról.

A babahordozó bérlés azonban remek megoldást nyújt erre, ugyanis míg a baba közel van a biztonságot jelentő személyhez, így nyugodtan tud pihenni, addig az őt hordozó anya is tudja használni a kezét, így tud haladni saját feladataival is.Természetesen a megfelelő hordozó vásárlás útján is beszerezhető, azonban mi ajánljuk, hogy élj a babahordozó bérlés lehetőségével, ugyanis jóval olcsóbban is hozzájuthatsz kiváló minőségű eszközökhöz.

Légzésfigyelő bérlés

Ma már egyre elterjedtebb a légzésfigyelő bérlés is, ugyanis sok szülő szereti biztonságban tudni gyermekét akkor is, ha épp nincs vele egy helyiségben. Maga az eszköz azonban nem olcsó, így sokan döntenek a légzésfigyelő bérlés mellet azért, hogy az első pár hónapban való aktív használat után vissza tudják vinni a bérbeadónak.

A légzésfigyelő bérlés előnye, hogy a kapott okos készüléknek köszönhetően akár okostelefonunkon is tudjuk figyelni a baba légzését, valamint az újabb fajta készülékek esetén hőmérsékletét is. Sőt, ma már léteznek olyan felsőkategóriás eszközök is, melyek a baba pozícióját is figyelik alvás közben.

Babamérleg bérlés

A babamérleg használatát minden szülőnek ajánlják az orvosok, ugyanis könnyen nyomon követhető vele a baba fejlődése, növekedése, így jóval könnyebb észrevenni, ha valami probléma van. Mivel a mérőeszköz használatát a szakértők 3 hónapig javasolják, sokan nem szeretnének rá nagyobb összeget kiadni, így a babamérleg bérlés mellett döntenek.

A babamérleg bérlés során kapott babaeszköz lehetővé teszi, hogy minden mérés során megkapjuk babánk pontos súlyát, Mindehhez egy olyan tálcával járul hozzá, amelyből a baba nem tud kiesni, valamint különleges anyaga nem bántja vagy zavarja a kicsit.

 

A babahordozó bérlés, a légzésfigyelő bérlés és a babamérleg bérlés tehát remek lehetőség minden anyának, ugyanis olyan minőségi eszközökhöz juthatunk hozzá kedvezményes áron, amelyek eredeti ára magas, azonban használatuk csupán pár hónapig szükséges. Minden babás anyának ajánljuk ezt a lehetőséget!

Köszönjük a megosztást!
Hozzászólás