4 pofonegyszerű trükk a fiatalos külsőért

Balogh Nóra
2 perc olvasás

Ki ne szeretne fitt, üde és fiatalos maradni? A férfiaknak kifejezetten jól áll, ha látszik rajtuk némi korosodás, de ez rólunk, nőkről nem igazán mondható el. Érthető, hogy mindent elkövetünk annak érdekében, hogy fiatalságunkat a lehető legtovább megőrizhessük. Legjobb, ha tudatosan élünk, odafigyelünk az egészséges táplálkozásra, és rendszeresen sportolunk. Hosszú távon ez biztos eredményt hoz, de mi a helyzet akkor, ha azonnal szeretnénk néhány évet letagadni?

Öltözködés: Ruházatunk elsőként árulkodik viselőjéről, nagymértékben hozzájárul az első benyomás kialakulásához. Szerencsére korlátlanul állnak rendelkezésünkre a különféle divatmagazinok, stylist műsorok, amik segítenek eligazodni az aktuális trendek között. Megmaradhatunk saját stílusunknál, egy-egy fiatalos kiegészítőt bevetve egész megjelenésünket feldobhatjuk, vagy választhatunk kizárólag a fiatalabb rétegnek szánt darabok közül is. Járhatunk 40 évesen is miniszoknyában és platformos cipőben, amennyiben alkatunk megengedi és személyiségünktől nem idegen. Határ a csillagos ég, kizárólag arra kell figyelnünk, hogy divatkövetés miatt, ne váljunk nevetségessé.

Bőrünk: Számos kozmetikum áll rendelkezésünkre, amikkel hatékonyan varázsolhatunk magunknak fiatalos külsőt. Használjunk rendszeresen hidratáló készítményeket, hogy b őrünk minél tovább megőrizhesse nedvességtartalmát, késleltetve így a ráncosodást!
Tartózkodjunk a szabad levegőn, amennyit csak tudunk! A legjobb, a természetes napfénytől szerzett barnaság, de a szoláriumot és barnító krémeket is segítségül hívhatjuk! A barnább bőr, a bronzos árnyalat egészségről, kicsattanó vitalitásról, ennél fogva fiatalságról árulkodik.

Hajunk: Ahogy idősödünk, úgy veszítünk hajkoronánk ragyogásából. Egy remekül megválasztott hajszínező, egy új frizura bámulatos módon képes megváltoztatni fizimiskánkat. A világosabb árnyalatok fiatalítanak elsősorban, de a sötét hajszínt is feldobhatjuk néhány élénk vörös melír csíkkal, s máris jó pár évet letagadhatunk.

Személyiségünk: Gondolkodjunk pozitívan, tanuljuk meg mindenben meglátni a jót, legyünk hálásak, azért amink van! Ha ezekre képesek vagyunk, akkor bármilyen helyzetben meg tudjuk őrizni vidámságunkat, így fiatalon tarthatjuk lelkünket is. És mint tudjuk, minden ember annyi idős, amennyinek érzi magát…

TAGGED:
Köszönjük a megosztást!
Nóri vagyok, imádom a kreatív tevékenységeket és a szabadban töltött időt. Nagyon szeretek új recepteket felfedezni és elkészíteni, majd megosztani a családommal és barátaimmal. Szenvedélyem a fotózás, legyen szó természetről, utazásról, vagy csak a mindennapi élet apró pillanatairól. Mélyen érdekel a pszichológia és rendszeresen szervezek könyvklub találkozókat, ahol érdekes beszélgetésekbe bonyolódunk. Ezenkívül rajongok a filmekért, és gyakran írok róluk kritikákat. Remélem, hogy az írásaim inspirálhatnak másokat is.
Hozzászólás