Csodás karkötők az őszi hónapokra

achilles
3 perc olvasás
Itt van az ősz, de nehogy azt hidd, hogy be kell dobnod a fiók mélyére a karkötőidet!

Nemesacél női karperecek

Attól még, hogy beköszöntött az ősz és vele együtt a nyirkos borongós idő, ne hidd azt, hogy innentől egyetlen egy karkötőt sem viselhetsz. Most már előkerülnek a hosszú ujjú pulcsik, melegítők, ruhák, melyek hajlamosak eltakarni a karkötődet a csuklódon. Azért egy éttermi vacsoránál, vagy egy látogatás során a rokonoknál még mindig viselhetsz karkötőt. Ne ijedj meg attól sem, hogy ha hosszú ujjú felső van rajtad, könnyű szerrel a ruha felé csúsztathatod a karperecedet, vagy a karkötődet. Vagy egy sima mozdulattal hátra is húzhatod az alkarodon az ujját. Csodás női karkötő típusokkat ajánlok most neked, melyeket bátran viselhetsz ősszel is!

 

A nemesacélból készült karkötőknek manapság nagy divatja van, hiszen árban alatta vagy egy hasonló stílusú ezüst vagy arany karkötőnek, ugyan akkor tudja nyújtani ugyan azt a minőséget. Kimondottan erős és időtálló ezeknek az acél női karkötőknek a színezése. Egy olyan stabil bevonattal látják el őket, melyek ellenállnak, a párának, a víznek, a homoknak, de még az izzadtságnak is. Egy ilyen karkötő ami rögtön eszembe jut az egy gravírozható női karkötő, melyen egy kis fém részre bármilyen szlogen, vagy üzenet gravíroztatható. Hasonlóan ehhez a karkötőhöz, még egy szív medálos típust is bátran ajánlunk, mely mereven ül a karkötőn, így nem tud csúszkálni rajta.

 

Belső átmérője állítható a karkötő összenyomásával, mely nyugalmi állapotban 5,5 centiméter. Megtalálható arany és rose gold színekben is. Csodás strasszkő berakással rendelkezik egy nemesacél típusunk melynek mérete univerzálisan állítható, 15cm -től 21 cm-ig egy csúszka segítségével. Ezt a karkötő típust kimondottan szeretik a hölgyek, hiszen nem irritálja a bőrt, nem csípi azt a viselése során. Nem csörög a viselés során. Kétféle színben ajánlom, rose gold és csodásan ragyogó arany színekben.

 

Csakra karkötők nőknek

 

Ha már belefutottunk szinte észrevétlenül az őszbe, ehhez az évszakhoz már tökéletesen passzolnak a csakra karkötők, melyeket többféle kivitelben megtalálhatsz.

Minőségi ásványokból állítják össze teljesen 100% handmade üzzemódban, gépi beavatkozás nélkül. Megtalálható gumis rögzítéssel, valamint ez is létezik csúszkás kivitelben, mellyen univerzálisnak mondhatjuk a karkötőt.

 

 

 

 

Köszönjük a megosztást!
Hozzászólás