Első randis helyszínek a nyárra

Balogh Nóra
3 perc olvasás

Minden kapcsolat egyik legemlékezetesebb pontja az első randevú. Mindenki szeretne imponálni, és előnyös oldalról bemutatkozni. Sokat segít, ha körültekintően, egymás igényeit figyelembe véve választunk első találka helyszínt. Bátran beszélgessünk erről, hisz még az ismeretlenben tapogatózunk, nem tudhatjuk, hogy ami nekünk kedves ott a másik is jól érezné-e magát!

Szabadban

Nyáron egyszerűbb dolgunk van, mivel számos szabadtéri lehetőség kínálkozik. A klasszikus sétálós-beszélgetős randihoz választhatunk egy szép parkot, kirándulhatunk erdőben, kitelepülhetünk egy vadregényes tópartra, de nyugodtan maradhatunk a nyüzsgő városi túránál is. Lényeg itt is, hogy egyeztessünk, kellemetlenné válhat az együttlét, ha egy tűsarkakon botladozó lány mellett araszolunk a térdig érő fűben.

A séta, nézelődés közben módunk nyílik ismerkedni, beszélgetni, ugyanakkor a folyamatos mozgás lehetőséget ad lazításra, és segít áthidalni az esetleg beszélgetésben beálló csendet is.

Kávézó

Legalább ilyen jó választás első találkához, ha keresünk egy hangulatos kávézót. Kötetlenül folyhat a társalgás, poharunk kiváló menedéket nyújt arra az esetre, ha zavarba jönnénk, és ha jól érezzük magunkat, akár zárásig is maradhatunk. Amennyiben menet közben rájövünk, nem az alkalmas emberrel hozott össze a sors, úgy a kávé elfogyasztása után minden további nélkül elköszönhetünk, és zavartalanul távozhatunk.

Étterem

Az étterem, mint első találka helyszín kicsit nagyobb körültekintést igényel. A klasszikus felállás szerint a férfi vendégeli meg a nőt, de ma már a fordítottja is elfogadott, vagy felezhetjük is a számlát. Kínos pillanatokat kerülhetünk el, ha előzőleg közösen választunk mindkettőnk számára megfelelő árfekvésű és színvonalú helyet.

Mozi

Mehetünk moziba is, de ebben az esetben számolnunk kell azzal, hogy beszélgetésre nem kínálkozik majd sok lehetőség. Nem túl élvezetes az a randevú, ahol 2 órán keresztül némán gubbasztunk egy számunkra szinte idegen ember mellett. Ugyanakkor a jótékony félhomály átsegíthet az első bátortalan kézfogáson, ölelésen, ami után már felszabadultabban állhatunk a másikhoz.

Színház

Amennyiben intellektuálisabb programra vágyunk, és első alkalommal színházba mennénk, feltétlenül nézzünk utána a másik érdeklődési körének. Rosszul sülhet el, ha csak az egyikünk rajong ezért a világért!

Strandrandi

Strand

Ha bevállalósak vagyunk, és igazán ki akarjuk használni a nyár kínálta lehetőségeket, akkor menjünk strandra! Napozhatunk, pancsolhatunk, fagylaltozhatunk, mindeközben lehetőségünk nyílik jobban megismerni partnerünket.

Bárhol kerüljön is sor az első találkozásra, törekedjünk arra, hogy ha együtt maradunk, legyen egy olyan közös élmény, amit később az unokáinknak elmesélve is örömteli borzongással élhetünk át újra!

TAGGED:
Köszönjük a megosztást!
Nóri vagyok, imádom a kreatív tevékenységeket és a szabadban töltött időt. Nagyon szeretek új recepteket felfedezni és elkészíteni, majd megosztani a családommal és barátaimmal. Szenvedélyem a fotózás, legyen szó természetről, utazásról, vagy csak a mindennapi élet apró pillanatairól. Mélyen érdekel a pszichológia és rendszeresen szervezek könyvklub találkozókat, ahol érdekes beszélgetésekbe bonyolódunk. Ezenkívül rajongok a filmekért, és gyakran írok róluk kritikákat. Remélem, hogy az írásaim inspirálhatnak másokat is.
Hozzászólás