Igazán csajos játékok lányoknak!

Attila
1 perc olvasás

A babák, hercegnők világán túl vannak speciálisabb játékok lányoknak, melyek biztosan magukkal ragadják őket! Lehet, nem mindegyik lesz a szülők kedvence, mert vannak nyomot hagyó játékok lányok számára is, mindenesetre, ha mosolyt szeretnénk csalni az arcukra, szinte a biztos sikerrel számolhatunk!

Ilyen például a körömfestő szett! Ez szinte minden lányszobában az egyik kedvenc játéka a lányoknak! Egyszerre adja meg a színes festés örömét, valamint lehet végre utánozni általa anyát, aki sokáig nem engedte meg, hogy kislánya kifesse a körmét. Ám, egy körömfestő szetten keresztül saját körömlakkokkal rendelkezhet a kislány, aki ezáltal immár nagylánynak érezheti magát! Hiszen ez már valami nőies eszköztár, ami megadja a nőies életérzés a kislányok számára is.

Amivel bizony folyamatosan barátkozni szeretnének, és nem is árt! Az ilyen szépségápoláshoz tartozó játékok lányoknak biztosan népszerűek lesznek! Lehet mellé fodrász kellékeket is választani, a tökéletes frizura költemények elkészítésének gyakorlásáért, valamint karkötő-és ékszer készítő szettet! Az ilyen játékok lányok számára igazán identitáserősítőek is, hiszen a női identitást segíti meggyökerezni bennük!

Vannak smink készletek is, valamint hajdekoráló szettek, melyekkel tovább lehet fokozni ezeket a nőies élményeket, játékos formában. Ezek aztán az igazán csajos játékok lányoknak! Az alfajatek.hu oldalán széles választékkal találkozhatunk ilyen téren is, érdemes körülnézni a kínálatban!

Köszönjük a megosztást!
Hozzászólás