Milyen etetőszéket válasszak?

achilles
2 perc olvasás

Az etetőszékek fontos része életünknek, így érdemes olyant választani, amiben feltétlenül megbízunk és kisbabánknak sem fog ártani. Melyek ezek a tényezők, mire érdemes figyelnünk? Ennek próbáltunk meg cikkünkben utána járni!

Etetőszékeket pár tízezer forinttól akár százezres nagyságrendig találunk, így sokszor a pénztárcánk szab határt a vásárlásnak. Viszont ártól függetlenül van néhány elem, amelyre fontos figyelnünk.

Biztonság: a biztonság egyértelműen fontos, hiszen kisbabánk hosszú ideig ebben ül étkezés során, kapálózik, nevetgél. Fontos, hogy ne történhessen semmi váratlan.

Kiálló elemek és kényelem: bár ennek egyértelműnek kéne lennie, de nem szabad, hogy bármilyen kiálló eleme legyen az etetőszéknek, ami megsértheti. Továbbá legyen kényelmes, hogy ne legyen túl kemény a baba popsijának.

Alapanyag: Nos, lehet fa vagy éppen műanyag is. Mindkettőnek megvan a maga előnye.

A fa tartósabb, bár sokszor nem túl praktikus kialakítással rendelkeznek. Az viszont nem igaz, hogy tisztításuk nehéz lenne, ez inkább csak attól függ, hogy az anyag mivel van kezelve, tehát ezt már inkább a típus határozza meg.

A műanyag etetőszékek sokkal könnyebbek, biztos, hogy összecsukhatóak és praktikusabbak. Azonban a tisztításukra sokkal jobban oda kell figyelni.

A számunkra legjobb etetőszéket akkor találtuk meg, ha egy praktikus, biztonságos és könnyen tisztítható etetőszéket találtunk. Ebben az esetben mi és a baba is boldog lesz. Persze sok függ pénztárcánktól, így mindig ár-érték arányban kell megtalálnunk a legjobb megoldást. A széles kínálatnak köszönhetően szerencsére ez ma már nem olyan nehéz.

Hol találok kedvező etetőszék kínálatot?

A Careclub.hu online babaáruház kínálatában nagyon sokféle etetőszéket találunk, a legnagyobb márkák termékei (Lorelli, Muchkin, Chipolino, Inglesina) megtalálhatóak, így biztos, hogy lesz olyan, ami számunkra is megfelel.

Árkategóriában itt is választhatunk kb. 25.000 Ft-tól egészen 65.000 Ft-ig, attól függően, hogy pontosan mire van szükségünk. Ráadásul a szállítás is gyors és kényelmes, egész Magyarország területére van lehetőségünk kérni a terméket.

Köszönjük a megosztást!
Hozzászólás