Mit árul el rólad a körömlakkod? Szexi vörös vagy? Vagy egy alázatos balett rózsaszín? Vagy talán egy merész fekete? A tény az, hogy a körmök sokat elárulnak az emberről, akár csillogó lakkozással, akár díszítetlenül hagyják őket.

A körmök sok mindent elárulnak

Próbálj meg egy pillanatra emlékezni, mi az azonnali értékelésed, amikor meglátsz valakit fekete körömlakkot viselve? Most már látod a lényeget? Mutatjuk is mit jelentenek a különböző körömlakk színek! Mielőtt az egészbe belekezdenénk fontos, hogy kiemeljük, az ápolt kéz alapja az ápolt bőr. Ha kirepedezett a bőröd, hámlik, vagy sebes, mert nem megfelelően hidratálod, akkor egyik körömlakk sem fog jól mutatni a kezeiden. Ezért javasoljuk, hogy szerezd be a legjobb bőrápoló krémet! A Ceralbin gyógyszertári készítményei nemcsak magas fokon hidratálnak, hanem tele vannak olyan természetes összetevőkkel, amik ragyogóvá varázsolják a bőröd, és még az illatuk is csodás mindenféle mesterséges kemikália nélkül is. Na de nézzük is a körömlakk színek jelentéseit!

Bordó

Mély szín. A bordó körömlakk elegáns, trendi, és egy éles személyiséget jelez, aki értékeli a jó kihívást.

Piros

A vörös körömlakk a csillogás végső kijelentése – egy merész, „nézz rám” szín, amely szenvedélyről, tűzről és magabiztosságról árulkodik. Merész, drámai, nyíltszívű, és nem riad vissza a reflektorfény elől. Játssz ezzel az árnyalattal, ha meg szeretnéd mutatni a díva oldaladat!

Narancssárga

Ez a vidám trópusi szín népszerű a pezsgő, kreatív és a nyár melegét szerető nők körében. Nagylelkűek, könnyen barátkoznak, és elsők a sorban bármilyen szórakoztató kiránduláshoz.

Sárga

A sárga a naphoz és a meleghez kapcsolódik. Ráadásul lehetetlen figyelmen kívül hagyni. Az sárga körömlakot használó nők általában spontánok, extrovertáltak és bohémek, egyedi stílusérzékkel.

Halvány rózsaszín

A puha rózsaszín körmök azoké, akik csendesek (vagy nem akarnak feltűnni) és fiatalosak anélkül, hogy cuki lenne. Azok a nők, akik ezt az árnyalatot választják, kifogástalanul ápoltak áltában, és kerülik a feltűnést.

Dögös rózsaszín

Elegáns, szexi, merész és játékos… a csípős rózsaszín a mókával és a spontaneitással társul. Magabiztos léleknek kell lenned ahhoz, hogy viseld ezt a nőies színt, mivel merész és szemet gyönyörködtető.

Lila

A kreatív embereket vonzza a kék és a piros e bonyolult kombinációja – a körmödön viselve azt mutatja, hogy magabiztos, művészi, individualista vagy, és nem félsz kitűnni a tömegből.

Kék

Felejtsd el a nyugodt asszociációkat – körömlakkként hordva a kék nem a gyenge szívűeknek való. Szórakoztató és kísérletező, azt a benyomást keltve, hogy adrenalinnal teli életmódot élsz, amely tele van állandó izgalommal. Röviden: a kék körömlakk azt mondja a világnak, hogy a viselője fiatalos, vidám és hajlandó új dolgokat kipróbálni.

Fekete

Ez a sötét és viharos szín egy merész, „ne szórakozz velem” femme fatale-t tükröz, aki divatdiktátor, és nem érdekli, hogy más mit csinál. És nem, a fekete körömlakk viselése nem jelenti azt, hogy depressziós vagy, vagy gót, hanem egy módja annak, hogy fellázadj a norma ellen, és megmutasd a személyiséged sötétségét.

Fehér

Az elegáns: klasszikus vagy és magabiztos, tudod, mit szeretsz, és senki mondhatja meg neked, mi a helyes, mit kellene csinálni.

Francia manikűr

Nincs szüksége teljesen új színre: a körmei úgy néznek ki, ahogy vannak, és egyszerűen elég csak kiemelni azokat.