Mit mond el rólad a körmöd színe? Ezeket szimbolizálják a körömlakk színek

achilles
4 perc olvasás
Close up of three young girls wearing in creative sunglasses with designed manicure, two lady covers mouth and one hiding face by hands. Happy friends posing and having fun together.

Mit árul el rólad a körömlakkod? Szexi vörös vagy? Vagy egy alázatos balett rózsaszín? Vagy talán egy merész fekete? A tény az, hogy a körmök sokat elárulnak az emberről, akár csillogó lakkozással, akár díszítetlenül hagyják őket.

A körmök sok mindent elárulnak

Próbálj meg egy pillanatra emlékezni, mi az azonnali értékelésed, amikor meglátsz valakit fekete körömlakkot viselve? Most már látod a lényeget? Mutatjuk is mit jelentenek a különböző körömlakk színek! Mielőtt az egészbe belekezdenénk fontos, hogy kiemeljük, az ápolt kéz alapja az ápolt bőr. Ha kirepedezett a bőröd, hámlik, vagy sebes, mert nem megfelelően hidratálod, akkor egyik körömlakk sem fog jól mutatni a kezeiden. Ezért javasoljuk, hogy szerezd be a legjobb bőrápoló krémet! A Ceralbin gyógyszertári készítményei nemcsak magas fokon hidratálnak, hanem tele vannak olyan természetes összetevőkkel, amik ragyogóvá varázsolják a bőröd, és még az illatuk is csodás mindenféle mesterséges kemikália nélkül is. Na de nézzük is a körömlakk színek jelentéseit!

Bordó

Mély szín. A bordó körömlakk elegáns, trendi, és egy éles személyiséget jelez, aki értékeli a jó kihívást.

Piros

A vörös körömlakk a csillogás végső kijelentése – egy merész, „nézz rám” szín, amely szenvedélyről, tűzről és magabiztosságról árulkodik. Merész, drámai, nyíltszívű, és nem riad vissza a reflektorfény elől. Játssz ezzel az árnyalattal, ha meg szeretnéd mutatni a díva oldaladat!

Narancssárga

Ez a vidám trópusi szín népszerű a pezsgő, kreatív és a nyár melegét szerető nők körében. Nagylelkűek, könnyen barátkoznak, és elsők a sorban bármilyen szórakoztató kiránduláshoz.

Sárga

A sárga a naphoz és a meleghez kapcsolódik. Ráadásul lehetetlen figyelmen kívül hagyni. Az sárga körömlakot használó nők általában spontánok, extrovertáltak és bohémek, egyedi stílusérzékkel.

Halvány rózsaszín

A puha rózsaszín körmök azoké, akik csendesek (vagy nem akarnak feltűnni) és fiatalosak anélkül, hogy cuki lenne. Azok a nők, akik ezt az árnyalatot választják, kifogástalanul ápoltak áltában, és kerülik a feltűnést.

Dögös rózsaszín

Elegáns, szexi, merész és játékos… a csípős rózsaszín a mókával és a spontaneitással társul. Magabiztos léleknek kell lenned ahhoz, hogy viseld ezt a nőies színt, mivel merész és szemet gyönyörködtető.

Lila

A kreatív embereket vonzza a kék és a piros e bonyolult kombinációja – a körmödön viselve azt mutatja, hogy magabiztos, művészi, individualista vagy, és nem félsz kitűnni a tömegből.

Kék

Felejtsd el a nyugodt asszociációkat – körömlakkként hordva a kék nem a gyenge szívűeknek való. Szórakoztató és kísérletező, azt a benyomást keltve, hogy adrenalinnal teli életmódot élsz, amely tele van állandó izgalommal. Röviden: a kék körömlakk azt mondja a világnak, hogy a viselője fiatalos, vidám és hajlandó új dolgokat kipróbálni.

Fekete

Ez a sötét és viharos szín egy merész, „ne szórakozz velem” femme fatale-t tükröz, aki divatdiktátor, és nem érdekli, hogy más mit csinál. És nem, a fekete körömlakk viselése nem jelenti azt, hogy depressziós vagy, vagy gót, hanem egy módja annak, hogy fellázadj a norma ellen, és megmutasd a személyiséged sötétségét.

Fehér

Az elegáns: klasszikus vagy és magabiztos, tudod, mit szeretsz, és senki mondhatja meg neked, mi a helyes, mit kellene csinálni.

Francia manikűr

Nincs szüksége teljesen új színre: a körmei úgy néznek ki, ahogy vannak, és egyszerűen elég csak kiemelni azokat.

Köszönjük a megosztást!
Hozzászólás