Ezek minden idők legikonikusabb szépségtrendjei

Balogh Nóra
2 perc olvasás

Időről-időre felbukkannak új szépségtrendek, amiknek aztán számos követője akad. Ahogy haladunk előre az időben, úgy lesznek ezek a szépségtrendek egyre merészebbek, mitöbb megbotránkoztatóbbak. Így aztán természetesen számos olyan is van, ami végül nem talál követőre s elenyészik.

Azonban vannak olyan, már-már ikonikus szépség praktikák, smink ötletek, amik vagy soha nem mennek ki a divatból, vagy egy-egy átmeneti letűnt időszakot követően újra felkapottak lesznek.

Íme néhány trend, amit bizonyosan alkalmaztunk már, vagy ha még nem, hát majd fogunk:

Vörös rúzs: Kevés vadítóbb dolog akad, mint egy telt ajak, ami ráadásul messziről rikít. Önbizalom és bátorság kérdése merjük-e ily módon kihangsúlyozni ajkainkat, vagy sem.

Vastag szemöldök: Időről-időre visszatér a természetes szemöldökvonal, ami éppen csak formára van szedve, de hangsúlyosan vastagra van hagyva.

Vékony szemöldök: Máris itt a vastag szemöldök „ellenfele”, a nagyon vékonyra szedett, vagy teljesen hiányzó, ceruzavonal szemöldök, mely legalább akkora népszerűségnek örvend, mint vastagabb párja. Ki így- ki úgy szereti, választhatunk stílusunknak megfelelően, így is- úgy is trend követőek maradunk.

Műszempilla: Az egyetlen testrészünk, ami soha nem lehet elég hosszú és vastag, a szempillánk. Kapható dúsabb, teljes műszempilla-sor, vagy csak egy-egy szálból álló, amit a szemünk sarkához illeszthetünk. Mindegyik előnyös és trendi.

Füstös smink: Örök divat marad a két- vagy több szín összedolgozásával alakítható füstös hatású szemfestés. Halványan viselhetjük dolgos hétköznapokon, a hangsúlyosabb árnyalatokat hagyjuk meg alkalmakra, éjszakára, randevúkra.

Natúr szépség: Időnként újra teret hódít magának a minimális festék használat, a természetes hatású make up. Épp csak leheletnyit mindenből, így érhetjük el a tökéletes natúr szépséget.

Hosszú körmök: Lehet természetesen növesztett, vagy mű, hosszabb-rövidebb, hegyesre vágott vagy lekerekített, mindenhogy divatos. A hangsúly az ápoltságon van. Betört körmünket, lepattogzott körömlakkunkat mindig igazítsuk ki!

Köszönjük a megosztást!
Nóri vagyok, imádom a kreatív tevékenységeket és a szabadban töltött időt. Nagyon szeretek új recepteket felfedezni és elkészíteni, majd megosztani a családommal és barátaimmal. Szenvedélyem a fotózás, legyen szó természetről, utazásról, vagy csak a mindennapi élet apró pillanatairól. Mélyen érdekel a pszichológia és rendszeresen szervezek könyvklub találkozókat, ahol érdekes beszélgetésekbe bonyolódunk. Ezenkívül rajongok a filmekért, és gyakran írok róluk kritikákat. Remélem, hogy az írásaim inspirálhatnak másokat is.
Hozzászólás