Faberland játszóvárak

Attila
1 perc olvasás

Minden kisgyerek számára nagy örömet okoz, ha a napi séta közben ellátogatunk velük a játszótérre. A játszóvár látványa azonnal mosolyt csal a kicsik arcára, amit meglátják a többi gyereket önfeledten játszani. A Faberland rendkívül szereti ezt a nagyszerű élményt biztosítani játszóvárai által a fiatalabb generáció számára. A gyerekkacaj számunkra már önmagában is jutalom.

A Faberland Kft. péceli alapítású cég, ami már 12 éve lelkiismeretesen folytatja a munkáját a különböző magyarlakta települések közössége érdekében, életszínvonalának emelésében. Eredetileg 2010-ben még egy garázsból indultunk, mint magyar játszótéri eszköz tervező és gyártó cég, mára pedig kiterjedt tevékenységi körrel rendelkezünk, 24 fős csapattal.

Szabadtéri játszóterek kialakításának és fejlesztésének a témakörében számos projektben vettünk részt már, változatos és strapabírásra alkalmas fémből készült eszközeink építésével. A különböző játszóvárak tervezése során mindig azt a szempontot tartottuk a szemünk előtt, hogy a gyermekek biztonsága az első.

Ennek megfelelően minden általunk készített játszóvár strapabíró fémszerkezetből készül, amelynek esztétikus formavilága rendkívül csalogató lehet a kicsik számára. Egy ilyen játszóvár főbb felületeit általában UV-álló HDPE lapok adják. A csúszdák felülete rozsdamentes acél, ami kiesés elleni védelemmel van ellátva. Az eszközök kivitelezésétől függően elférnek kisebb méretű köztéri fém játszótérben is, de vannak bővített termékeink is.

Köszönjük a megosztást!
Hozzászólás