Mikor és mire lehet használni egy Motivational Maps-et?

Attila
2 perc olvasás

Napjainkban már mindenféle szolgáltatást igénybe lehet venni, a nem materiális szolgáltatások értéke felülértékelődött azzal együtt, hogy elkezdtek az emberek többet foglalkozni azzal, hogy mi zajlik le az emberi lélekben. A munkahelyi stressz és kiégés, motivációvesztés is egy olyan terület, melyen fejlődést érhetünk el akkor, ha jobban odafigyelünk a saját motivációnkra és arra, hogy mi hajt minket.

A VIP Coaching Centerben tudnak segíteni az ilyen jellegű problémák esetén egy úgynevezett Motivational Maps segítségével. Ez egy teszt, melynek a kitöltésével kifejezetten arra koncentrálnak, hogy milyen típusú munka motivál egy munkavállalót – hogy milyen típusú feladatokban érzi magát a leglelkesebbnek.

A munkavállalók szempontjából előnyös a Motivational Maps kitöltése, mert nem csak a már meglévő munkavállalók motivációját segíthet felturbózni, hanem a jövőben felvételt nyerő embereket is előre felmérheti a számukra már azelőtt, hogy teszt jelleggel fel kelljen venni őket próbaidőre. Az, hogy egy ember jól érzi–e magát kreatív feladatkörben vagy sem nem igényel többhónapos próbaidőt, biztosra lehet menni ezzel a Motivational Maps kitöltése révén is az állásinterjú egyik fordulójaként. Mint munkáltató feladata az embernek az is, hogy segítse a munkavallók jó lelkiállapotát, de ez csak akkor fog menni, ha az alap elhelyezésük a cégen belül jól átgondolt és sikeresen eltalált, ha lehet a Motivational Maps-szel ezt pedig ahogy a fenti példa is mutatja elősegíthető már a felvételt megelőzően is.

Köszönjük a megosztást!
Hozzászólás