Gépkölcsönző ötlet a legjobb időben

achilles
2 perc olvasás

Szerencsésnek tartom magam. Még a 90–es évek elején aktívan részt vettem az építőiparban és miután rendszeresen találkoztam olyan esetekkel, amikor bizonyos gépeket sok partner kölcsönkért, megbizonyosodtam afelől, hogy a gépkölcsönzés jó üzleti ötlet lenne. Ezt követően pár évig gyűjtöttem tőkét, írtam egy nagyon részletes üzleti tervet, majd megalapítottam saját gépkölcsönző vállalkozásomat. Ezt pedig nem is tehettem volna jobb időben, hiszen óriási volt a kereslet, viszont gyenge a kínálat. Az építőipari és szakipari gépek bérbeadására álltam tehát rá teljes mértékben és mivel akkor még nem is volt nagy a konkurencia, ez az ötlet hatalmas sikert aratott csupán pár hónap leforgása alatt.

Utólag az üzleti sikeremet továbbá abban is látom, hogy mindig is elsődleges szempont volt, hogy az ügyfeleim elégedettek legyenek és visszatérjenek majd az évek során. Ezt pedig úgy tudtam megvalósítani, hogy megbízható gépeket kínáltam nagyon kedvező árakon. Az évek során több alkalmazottal is gyarapodott a cégem és a gépkölcsönző mellett, nyitottam egy szerviz részleget is, hogy ezeket a gépeket mindig kiváló állapotban tudjam bérbe adni.

Nagy örömömre elterjedt a gépkölcsönző vállalkozásom híre a mi kis városunkban és több fontos partneri kapcsolatot tudtam emiatt kialakítani. Ennek köszönhetően mostanra kizárólag Bosch, Honda, AEG és egyéb márkás gépeket adok kölcsön. Ezt persze az ügyfelek is preferálják, hiszen tudják, hogy ezek a márkák a megbízhatóságról ismertek, akár csak az én kedvelt helyi cégem.

Köszönjük a megosztást!
Hozzászólás